П`ятниця, 19.04.2024, 17:29
Вітаю Вас Гость

УВАГА!
Сайт
знаходиться
в стадії
наповнення
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Ви фотографувати вмієте? :)
Всього відповідей: 66
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Партнери сайту

funphoto.ua
Головна » 2013 » Квітень » 2 » Онлайн фотоконкурс до Дня гумору
20:44
Онлайн фотоконкурс до Дня гумору

© Yarema Protsiv_Mélomane



Першого квітня — брехня всесвітня!!!
Онлайн фотоконкурс до Дня гумору 


Організатор
Національна спілка фотохудожників України

За підтримки
ProPHOTO, KATA, Фотофонд

 Цей день не внесено ні в які календарі знаменних дат і всенародних свят, але його цілком можна віднести до міжнародних, оскільки він з однаковим успіхом відзначається у багатьох країнах на різних континентах. В одних країнах 1 квітня називають День сміху, в інших — День дурня. У цей день кожен хоче пожартувати над кимсь, тож ніхто не застрахований від розіграшів і навіть найсерйозніші люди мимоволі посміхаються. Головне — щоб жарти були добрими і покращували настрій. 
 Важко розповісти, звідкіля пішло це свято. Звичай веселитися, жартувати й обманювати один одного саме 1 квітня існує в дуже багатьох країнах. Хоча про виникнення першоквітневої традиції й існує чимало різних гіпотез, але багато хто вважає, що її корені сягають у середньовічну європейську «балаганну» культуру. По суті — це один із найстійкіших елементів язичництва, що осіли в християнській свідомості.
 На думку деяких дослідників, традиція жартувати 1 квітня походить ще від античного фестивалю Деметрія, який відбувався на початку квітня, і в основі якого лежала легенда про викрадення богом підземного світу Аїдом доньки богині Деметри — Прозерпіни. Пошуки доньки ні до чого не призвели — адже її крики були лише обманною луною.
 Пропонуємо авторам більш ширше подивитися на дану тематику і відобразити на світлинах не тільки гумористичні і жартівливі сюжети, а й оперувати таким категоріями, як іронія, сатира, сарказм, бурлеск, кітч та будь-які інші, що можуть викликати сміх, веселий настрій, і навіть сльози… 
 
 Конкурс триватиме до 23:59 24 квітня 2013 року.

 Технічні вимоги: розмір файлів до 300 Кб, максимальне завантаження одним автором – десять сюжетів. Бажано супроводжувати фото розширеним підписом або коментарем про сюжет чи подію, зображену на фото.
Файли підписуйте виключно латинськими буквами за такою схемою 1_Imia_Prizvyshche_Nazva roboty_Misto
згідно офіційної транслітерації: http://photospilka.com/docman/polzovatelyam/
Прохання до всіх фотографів, які завантажуватимуть фото на конкурс: обов’язково вказуйте при реєстрації на сайті свою електронну адресу і телефон. 
Завантаження робіт ось тут: http://photospilka.com/gallery/konkursy/on-layn-konkurs-pershogo-kvitnya-brehnya-vsesvitnya/

 Переможці будуть нагороджені дипломами і грамотами Національної спілки фотохудожників України та співорганізаторів конкурсу, а також призами від спонсорів і партнерів.

Контакти: тел./факс (044)239.15.43, photospilka@ukr.net


Переглядів: 737 | Додав: admin | Теги: Онлайн фотоконкурс до Дня гумору | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]